Remek összeállítás, azonban egy olasz típusú tökkel kiegészíteném, ami nem más mint a Beretta Piacentina. Itt bővebben olvashattok róla->kerteszkedj.hu/sutotok-fajtak/
El sem tudom mondani, hogy mennyire szeretem a thai ízvilágot.. a pad thaiból bármennyit meg tudnék enni, korlátlanul. Megtanultam megcsinálni otthon, sajnos még nem tökéletes, de igyekszem, Lidl-ben találtam thai hozzávalókat www.ujsagomat.hu/lidl/ néha árzuhanás is van, olyankor betárazom előre egy csomó wok zöldséget, szója szószt meg tofut
Kedves @mpl !
Köszönöm szépen a magyarázatot. Nyilván valóan profi szakács vagy. Alig várom hogy elküld nekem a saját főzős blogodat, hogy ne csak a kommentjeidből tanulhassak. A bejegyzés címe csak jelzés értékű!
Mellesleg ez csak egy hobbi blog, ahová a saját receptjeimet töltöm fel. Remélem meg fogod nézni a többi bejegyzésemet is!
Ilyet Olaszországban biztosan nem eszel.
Egy olasz, eltöri a kezed, ha a tészta vizébe sót, meg olajat teszel.
És külön a sűritett paradicsomért is.
Aszalt paradicsomot igen, frissen paszírottat is, de sűrítettet, azt nem.
Olasz nem süti a tésztát, hacsak nem lasagnat készít, viszont a szósz (sugo) tetejére önti a tésztát, összeforralja és a tészta vizével állítja be a kellő sűrűséget.
És olyan nics, hogy ‘sajt’, van kecskesajt, juhsajt, lágyak, kemények és pontosan tudják, mihez, mi kell.
Ehhez kb a parmezán megfelelő, vagy valamilyen kemény kecskesajt.
És friss bazsalikom.
És utána fehér asztali bor, kávé.
Ízek minden napra
Utolsó kommentek:
NeTrend 2023.12.28. 15:43:43
Bejegyzés: Legismertebb sütőtök fajták Magyarországon
takacsveca93 2019.03.24. 21:53:40
Bejegyzés: Thaiföld jellegzetes ételei
sz.illa 2018.08.01. 12:53:01
Köszönöm szépen a magyarázatot. Nyilván valóan profi szakács vagy. Alig várom hogy elküld nekem a saját főzős blogodat, hogy ne csak a kommentjeidből tanulhassak. A bejegyzés címe csak jelzés értékű!
Mellesleg ez csak egy hobbi blog, ahová a saját receptjeimet töltöm fel. Remélem meg fogod nézni a többi bejegyzésemet is!
Bejegyzés: Mintha csak Olaszországban járnék
gabardin 2018.07.29. 09:13:14
Bejegyzés: Mintha csak Olaszországban járnék
mpl 2018.07.27. 19:05:48
Egy olasz, eltöri a kezed, ha a tészta vizébe sót, meg olajat teszel.
És külön a sűritett paradicsomért is.
Aszalt paradicsomot igen, frissen paszírottat is, de sűrítettet, azt nem.
Olasz nem süti a tésztát, hacsak nem lasagnat készít, viszont a szósz (sugo) tetejére önti a tésztát, összeforralja és a tészta vizével állítja be a kellő sűrűséget.
És olyan nics, hogy ‘sajt’, van kecskesajt, juhsajt, lágyak, kemények és pontosan tudják, mihez, mi kell.
Ehhez kb a parmezán megfelelő, vagy valamilyen kemény kecskesajt.
És friss bazsalikom.
És utána fehér asztali bor, kávé.
Bejegyzés: Mintha csak Olaszországban járnék