Ízek minden napra

Sütemények sütéséről magas fokon

2018. január 21. - sz.illa
Sütemény fajta: Alsó/felső láng (°C) Légkeverés (°C) Gáz (fokozat) Sütési idő (perc)
Magas sütemények:
Túrótorta
Gyümölcskenyér
Kuglóf


kb. 160

kb. 180
180-200


kb. 140
kb. 160
160-180

1-2
2-3
2-3

60-80
50-70
45-60
Közepes m. süt.:
Piskóta
Gyúrt tészta
Kevert tészta
Rétes

kb. 180
kb. 200
kb. 180
180-200


kb. 160
kb. 180
kb. 160
160-180


2-3
2-3
2-3
3-4

25-40
30-50
25-40
30-50
Lapos süt.:
Piskóta
Leveles tészta
Pite
Égetett tészta
Aprósütemények
Gyúrt tésztalap
Kevert tésztalap

kb. 200
kb. 200
180-200
kb. 200
180-200
kb. 180
kb. 180

kb. 180
kb. 180
160-180
kb. 180
160-180
kb. 160
kb. 160


3-4
3-4
3-4
3-4
2-3
2-3
2-3


10-30
10-20
15-45
20-30
10-20
15-20
15-20

 

Remélem hasznosnak találjátok majd ezt a táblázatot!

Szilla

Forrás: Dr. Oetker KONYHAI TIPPEK A-tól Z-ig 

A bejegyzés trackback címe:

https://izekmindennapra.blog.hu/api/trackback/id/tr1013593009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása