Ízek minden napra

Virslis kifli, avagy a "sörkorcsolya"

2018. január 02. - sz.illa

26196766_1550935194993904_1177278639_n.jpg

Hozzávalók:

  • 30 db virsli
  • 1 kg leveles tészta
  • ízlés szerint kechup/mustár/majonéz
  • 1 db tojás
  • 3 ek liszt (a nyújtó deszkára)

 

Elkészítés:

  1. A leveles tésztát kiolvasztjuk szobahőmérsékleten.
  2. Kinyújtjuk. (Ügyeljünk, hogy ugyanolyan vastag legyen mindenütt a tészta) 26551946_1550935114993912_810386775_n.jpg
  3. Háromszögekre daraboljuk a tésztát és az általunk kiválasztott szószt (kechup/mustár/majonéz) elkenjük rajta.26241210_1550935148327242_1382045016_n.jpg
  4. A virslit elszeleteljük kisméretűre, és a tésztába csavarjuk.
  5. A tojással lekenjük a tetejét és 12 percig 200°C-on megsütjük, légkeveréses funkción. Folyamatosan figyeljük.26234598_1550935161660574_915307037_n.jpg

Ha elkészítettétek írjátok meg nekem hogy sikerült! Vagy osszátok meg velem a képeket. 

Remélem ízleni fog mindenkinek :) 

Szilla 

A bejegyzés trackback címe:

https://izekmindennapra.blog.hu/api/trackback/id/tr6113544335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása