Hozzávalók:
- 30 db virsli
- 1 kg leveles tészta
- ízlés szerint kechup/mustár/majonéz
- 1 db tojás
- 3 ek liszt (a nyújtó deszkára)
Elkészítés:
- A leveles tésztát kiolvasztjuk szobahőmérsékleten.
- Kinyújtjuk. (Ügyeljünk, hogy ugyanolyan vastag legyen mindenütt a tészta)
- Háromszögekre daraboljuk a tésztát és az általunk kiválasztott szószt (kechup/mustár/majonéz) elkenjük rajta.
- A virslit elszeleteljük kisméretűre, és a tésztába csavarjuk.
- A tojással lekenjük a tetejét és 12 percig 200°C-on megsütjük, légkeveréses funkción. Folyamatosan figyeljük.
Ha elkészítettétek írjátok meg nekem hogy sikerült! Vagy osszátok meg velem a képeket.
Remélem ízleni fog mindenkinek :)
Szilla